skip to Main Content

Ensimmäinen Ilta Lauran kanssa –talk show näki päivänvalon 7.12.2008 Turun Linnateatterin teatteriravintolan lavalla. Talk show pyöri siellä kaksi vuotta, aina kolme iltaa keväällä ja kolme syksyllä.

Vuonna 2014 heittäydyin kutsumukseeni kohdata ihmisiä ja aloin tehdä kokopäiväisesti toimittajan ja juontajan töitä. Se oli elämäni hulluin ja samalla paras päätös. Tuntui, että palapelinpalaset loksahtivat paikoilleen.

Seurasi ensimmäinen Ilta Lauran kanssa –kiertue ympäri Suomea nimellä Back to the Roots. Perusta on tärkein. ILK:n näkynä on mennä sinne, missä ihmiset ovat ja tehdä yhtä aikaa syvällistä, mutta viihteellistä ohjelmaa. Kolme R-sanaa kulkivat mukana turvana ja tukena: rukous, rohkeus ja rakkaus.

Toinen kiertue tuli melkein heti perään: Learning to Fly. Sen inspiraationa oli fb-feedissä silmieni eteen tullut kuva pienestä tytöstä siivet selässä, kuvatekstinä: ”What if I fall? Oh, but my darling, what if you fly?” Kun perusta on vahva, on rohkeutta, intoa ja uteliaisuutta kiivetä puunlatvaan, levittää siipensä ja lähteä yhtä aikaa jännittäen sekä intohimoisesti kohti omia unelmia ja tavoitteita.

Trilogian kolmas osa toteutuu syksyllä 2018, kun Ilta Lauran kanssa täyttää 10 vuotta. Näiden vuosien aikana, kymmenien ja kymmenien iltojen, satojen erilaisten kohtaamisten jälkeen on ollut aikaa miettiä sitä, mikä yhdistää jokaista iltaa ja kohtaamista, jotka kaikki ovat olleet erilaisia ja ainutlaatuisia. Kaikki tiivistyy sanaan KOSKETUS.

Kiitän näistä 10 vuodesta joiden aikana olen saanut vierailla uusilla ja tutuilla paikkakunnilla, tutustua uusiin, mielenkiintoisiin ihmisiin. Olen saanut kuulla mitä ihmeellisempiä tarinoita tästä ainoasta elämästä, unelmista, kivuista, peloista, kasvusta, eteenpäin menemisestä, sekä sanoin että sävelin. Olen tullut kosketetuksi ilta toisensa jälkeen.

Kiitos, että olet ollut joko lavalla, lavan takana tai yleisössä. Me olemme kaikki yhdessä tehneet jokaisen ILK -illan. Yhteys on ollut käsin kosketeltavaa. Kosketus jättää aina jäljen, ja mielestäni se on ollut kaunis, rehellinen ja aito.

Tervetuloa tämän syksyn iltoihin. Tervetuloa tulemaan kosketetuksi, joko lavalle tai yleisöön. Kiertueen grande finale huipentuu lähes päivälleen sinne, mistä kaikki alkoi, eli Linnateatterin teatteriravintolaan keskiviikkona 5.12.2018.

Kiertueaikataulu:
13.9. Helsinki
14.9. Lahti
23.9. Kauhajoki
24.9. Seinäjoki
28.9. Jyväskylä
24.10. Tampere
27.10. Luvia
2.11. Varkaus
20.11. Riihimäki
25.11. Rovaniemi
5.12. Turku

Back To Top