skip to Main Content

Mikä on se kysymys, mihin teidän työyhteisönne tai tiiminne haluaisi saada vastauksen? Mitä vahvuuttanne haluaisitte vahvistaa, minkä haasteen voittaa?

Lauran Takomossa uskotaan siihen, että vahvuuksia vahvistamalla syntyy entistä tehokkaampia työyhteisöjä, joissa työntekijät myös voivat paremmin.

”Taonnassa jokaisella lyönnillä on tarkoitus”

Lauran Takomo on yhteisövalmennusta, jossa valmentaja Laura Siltala toimii ahjon sytyttäjänä. Työyhteisön valitsemaa aihetta lämmitetään ensin tarvittavaan pisteeseen asti, jonka jälkeen alkaa varsinainen takominen.

”Voima syntyy rentoudesta”

Aihetta taotaan yksin ja yhdessä, vuorovaikutuksessa toinen toisilta oppien. Lauran Takomossa aihetta käsitellään yhtä aikaa syvällisesti ja rennosti, suoraan ytimeen mennen. Työskentelytavat pohjautuvat ratkaisukeskeisiin toiminnallisiin menetelmiin.

Kokonaisuus räätälöidään aina työyhteisön tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

Esimerkki työyhteisöpäivästä, jonka teemana oli työn ilo.

Aamupäivä: persoonallisuusteoriaan tutustuminen + miten erilaiset persoonat näkyvät työyhteisössä
Iltapäivä sessio 1: Mitä ilo on? Mitkä asiat tuovat iloa työyhteisöömme?
Iltapäivä sessio 2: Mikä on ilon vastakohta? Mitkä asiat vievät iloa työyhteisöstämme?
Iltapäivä sessio 3: Voimauttava palautteen antaminen

 

Osallistuimme koko johtoryhmä Lauran Takomoon. Päivän verran käsittelimme meistä noussutta aihetta – työn iloa. Laura sytytti liekin meihin ja antoi tulelle tilaa roihuta.

Lauran erityistaito oli kohdata meidät kaikki yksilöinä, mutta myös ryhmänä. Olen ollut mukana monen tyyppisissä koulutuksissa – Takomon vahvuutena näen Lauran ohjaustyylin. Meidän porukalla on taipumus lähteä sivupoluille. Laura piti lempeän jämäkästi valmennuksen tavoitteen sekä teeman toimintamme punaisena lankana koko päivän ajan.

Sari Lehtinen, henkilöstöpäällikkö, Kangasalan seurakunta.

Lauran Takomo on tarkoitettu eri kokoisille työyhteisöille ja tiimeille.

Lauran Takomo kestää joko puoli päivää tai yhden kokonaisen päivän.

iltalaurankanssa_takomo_2
Back To Top