skip to Main Content

Unelma-Akatemia on valmennuksellinen matka kohti sitä unelmaa, joka Jumalalla on sinusta. Tavoitteena on tulla vahvemmin omaksi itsekseen, löytää omat lahjat ja vahvuudet ja oppia palvelemaan niillä, kukin omalla tavallaan ja omalla paikallaan.

Unelma-Akatemia sisältää viisi valmennuskertaa sekä yhden valmennusviikonlopun.

Valmennus tapahtuu yhteisöllisesti, tiimeissä sekä yksilötasolla. Valmennuskertojen välillä on välitehtäviä. Valmennusmetodit pohjautuvat vuorovaikutukseen ja ratkaisukeskeisiin toiminnallisiin tehtäviin. Valmennus tulee olemaan hyvin käytännönläheistä ja ihmislähtöistä.

Unelma-Akatemia on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työstämään omia unelmiaan ja tavoitteitaan sekä omaa identiteettiään.

Valmentajana toimii Laura Siltala, KM, freelance -toimittaja, juontaja ja valmentaja.

”Sain osallistua Lauran järjestämään valmennusaamupäivään. Vietimme huikean parituntisen, jonka aikana pääsimme Lauran johdolla uppoutumaan syvällisellä tavalla henkilökohtaisen identiteetin pohdintaan sekä oman elämän näköaloihin. Sain uusia oivalluksia toisten tarinoiden kautta ja otin kiitollisena vastaan ryhmän tuen. Ihmeellistä, miten niin lyhyessä ajassa voi saada niin paljon uutta ajateltavaa, rohkaisua sekä kannustusta oman elämänsä prosessiin. Jos olisimme voineet käyttää enemmän aikaa, mitä kaikkea olisimme vielä löytäneetkään? Jäi kiitollinen ja hyvä mieli.”

Camilla Suortti, Jyväskylä

Unelma-Akatemia on tarkoitettu kaikille, jotka ovat elämän murroskohdassa ja kysyvät itseltään ”Kuka minä oikein olen?” ja ”Mitä minä elämältäni haluan?

Laura&suihkulahde
Back To Top