skip to Main Content

Tärkein hetkesi? Pahin pelkosi? Rakkain unelmasi?

Laura Siltala on koulutukseltaan KM ja opettaja, mutta on jo usean vuoden ajan toteuttanut luovia ajatuksiaan toimittajana, juontajana sekä valmentajana. Hänen intohimonaan ovat ihmiset ja missionaan saada toiset ihmiset loistamaan. Tämä toteutuu seuraavissa konsepteissa:

Ilta Lauran kanssa on ainutlaatuinen live talk show, joka on yhtä aikaa sekä syvällinen että viihteellinen. Lauran Takomo on yhteisöllinen valmennuspaja, jossa Laura toimii ahjon sytyttäjänä ja tulen ylläpitäjänä. Unelma-Akatemia on valmennuskurssi, jonka aikana työstetään omaa identiteettiä sekä omia vahvuuksia ja unelmia.

TULEVAT TAPAHTUMAT

BLOGI / UUTISET

Kuoleman kuntopiirissä

Pyhäinpäivän jälkeisenä sunnuntaina päädyin osallistumaan kauppakeskus Sepässä seurakunnan Kipinä-tilassa järjestettyyn Takomo-tilaisuuteen. Olin osallistunut Laura Siltalan vetämiin Takomoihin muutaman kerran aikaisemminkin…

Lue lisää

Näkyvä vai näkymätön?

Vieraileva kirjoittaja: Henna Kauppinen, Lahti. Vaasan Ainut Elämä-ilta alkoi muumi-mietteellä: ”Maailmassa ei ole mitään mukavampaa kuin viihtyminen.” Ja minä ainakin…

Lue lisää

“ILK on houkuttava ja koukuttava, aito”

(Nainen, Lahti)

“Mielestäni ILK:ssa antoisinta on se, että ILK on viihteellinen, mutta asiapitoinen. Ei jauheta peetä, vaan asioista jutellaan positiivisesti ja avoimesti. Kaikille vieraille on tilaa. “

(Nainen, Lahti)

“Illasta jäi lämmin ja yhdistävä kokemus. En juuri muualla koe tuollaista”

(Mies, JKL)

“Illasta jäi tosi hyvä ,rauhallinen ja positiivinen mieli. Erityisesti pidin kun hengellisiä asioita käsiteltiin ja niistä puhuttiin positiivisesti ja iloisesti jopa huumorilla.”

(Nainen, Joensuu)

”Tämä oli itselleni ensimmäinen ILK, sai paljon enemmän kuin uskalsin odottaa! Tunteita heräsi paljon. Päällimmäiseksi jäi ilo ja kiitollisuus.”

(Nainen, Lahti)

”ILK:ssa ollaan hyvän puolella. Toisin sanoen, yritetään tavoitella totuutta ja lisätä hyvyyttä ja rakkautta maailmaan.”

(Mies, JKL)

”Yleisössä tunnekokemus oli kosketettu. Siihen liittyy vahvasti Lauran preesens ja hullu uskallus olla aitona.”

(Mies, JKL)

FACEBOOK

INSTAGRAM

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Back To Top