skip to Main Content

Kaiken keskiössä on ihminen. Läsnäolo. Kohtaaminen. Kuunteleminen. Kuka sinä olet? Mitä sinä pelkäät? Mitä sinä haluat? Mistä sinä unelmoit? Missä on sinun turvasi ja toivosi?

Osallistujien palautteita:

Millainen kokemus ILK:sta jäi?
Ilo, kiitollisuus, lämmin, leppoisan kotoinen ja rauhallinen olo.

Millä sanoilla kuvailisit ILK:ta?
Kiinnostava, mielenkiintoinen, lämminhenkinen, koskettava ja aito.

Minkä koet ILK:ssa antoisimmaksi?
Musiikki, vieraiden tarinat, aito ja teeskentelemätön tunnelma, huumori ja ilo.

Tutustu teemoihin

Kaupungin valot

Kiireen, tehokkuusvaatimusten ja erilaisten valojen keskellä elää ihminen, joka haluaisi vetäytyä hiljaisuuteen pohtimaan elämän mielekkyyttä. Mikä merkitys tällä kaikella on? Mikä merkitys minulla on? Kuka minä olen ja minkälaisen jäljen haluan jättää jälkeeni?

Urbaaneja puheenvuoroja valon ja varjon kamppailusta elämän pelikentällä.

Body and Soul

Tässä illassa puhutaan avoimesti ja rohkeasti ruumiista ja sielusta. Mikä on illan vieraiden suhde omaan kehoon, mieleen, sieluun ja henkeen -ja miten suhde on vuosien aikana mahdollisesti muuttunut? Illan viesti on se, että jokainen on ainutlaatuinen ja arvokas juuri sellaisenaan kuin on, todellinen mestariteos.

Ainut elämä

Mitä tekisit, jos tietäisit eläväsi ainutta elämääsi? Ainut elämä –illoissa sekä yleisöltä että illan vierailta kysytään mitä elämä on. Miten illan vieraat ovat löytäneet oman tehtävänsä, mitä se on heille antanut, mitä vaatinut? Minkä voimin he ovat jaksaneet eteenpäin silloin, kun on ollut kaikkein vaikeinta? Mitä he ovat elämästä tähän mennessä oppineet? Elämänmakuisesta musiikista vastaa laulaja-lauluntekijä Antti Kleemola.

Pop Up ILK

Pop Up Ilta Lauran kanssa on ilta, jossa kaikki ovat samalla viivalla. Vieraina ei ole ketään ”staraa”, vaan jokainen läsnäolija on tärkeä osa iltaa. Jokaisella on oma tarinansa, joka on muokannut hänestä sellainen kuin hän tänään on. Illan keskusteluteemat nousevat osallistujien kysymyksistä ja kokemuksista. Laura ohjaa iltaa ja musiikki tuo oman ulottuvuutensa. Tämä ilta on heittäytymistä, läsnäoloa, kuuntelua, keskustelua, nähdyksi ja kuulluksi tulemista. Illasta tulee sinun näköisesi.

Ilta Lauran kanssa on live talk show, jossa ihminen kohtaa ihmisen.

Keijohaastis3nauraa-1024x766
haastisJasonn
Back To Top