skip to Main Content

Kaiken keskiössä on ihminen. Läsnäolo. Kohtaaminen. Kuunteleminen. Kuka sinä olet? Mitä sinä pelkäät? Mitä sinä haluat? Mistä sinä unelmoit? Minkälainen on sinun tarinasi?

ILK:sta sanottua yleisön puolelta:

Tulin kosketetuksi hauskalla ja syvällisellä tavalla. Viihdyttävän syvällinen ilta. Elämänmakuinen ja konstailematon. Tässä illassa oli jotain taianomaista. ILK:n vetovoimatekijät ovat tarinoissa, elämyksessä, visuaalisuudessa, toivon kokemisessa, identiteetin vahvistumisessa, huumorissa ja yhteydessä.

ILK:sta sanottua vieraiden suusta:

”Olen jotenkin hämilläni vieläkin kuinka luontevaa meillä oli yhdessä pohtia ja tukea toisiamme keskustelun aikana. Teitte lähtemättömän vaikutuksen sieluuni. Voisin lähteä vaikka heti uudestaan!”
–Kerttu Helynen, Suomen hiihtomaajoukkueen lihashuoltaja, Rovaniemi

”Se oli semmoinen mykistävä, maaginen, todella yllätyksellinen, ehkä rajukin, herkkä ja avoin hetki. Tämä on jotenkin poikkeuksellinen tämä Lauran konsepti.”
Päivi Tuohimaa, yrittäjä Uskallus T:mi, Oulu

 

”Illasta jäi hyvä fiilis. Lauralla on ilmiömäinen tapa tyhjentää kaikki muu ympäriltä ja keskittyä vain sinuun.
Lauri Salovaara, yrittäjä, Illan isäntä, Oulu

Ilta Lauran kanssa –suomikiertueet

2014-2015 Back to the Roots

2015-2016 Learning to Fly

2017 Ainut elämä (Radio Dei 20v)

2018 Kosketus (Ilta Lauran kanssa 10v juhlakiertue)

Vuosien varrella ILK –iltojen teemoina on ollut myös mm.

Kaupungin valot, Body and Soul, #asenne, Lux&Pax, Uuden alku, Alasti, The Voice of God, The Voice of Human, Final Countdown, Kuoleman kyydissä, Pelkokerroin, Naura itsesi terveeksi, Leipää ja sirkushuveja, Hyvä vs paha, Myrskyn silmässä, Armoa, Luomisen kauneus ja tuska, Kukkia ja sidontaa… Kaiken kaikkiaan iltoja on vuoden 2018 loppuun mennessä ollut noin 90.

Ilta Lauran kanssa on live talk show, jossa ihminen kohtaa ihmisen.

Keijohaastis3nauraa-1024x766
haastisJasonn
Back To Top