skip to Main Content

Kasvu on johtamiskysymys / Su 11.2.2018 / Sepän Kipinä, Jyväskylä

Sepän Kipinässä, Ahjokatu 5, Jyväskylä

#johtajuus #yrittäjyys #ihmisyys #kasvu

Mukana Sepän kauppakeskuspäällikkö Mikko Seppälä &
kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo.

Historian ensimmäinen Lauran Takomo –avoin valmennuspaja alkaa teemalla KASVU ON JOHTAMISKYSYMYS. Takomo on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kasvusta ja johtamisesta, olit sitten johtavassa asemassa työyhteisössäsi, tekemisissä kasvun tai kasvatusasioiden parissa, tai ajattelet, että jokainen on loppujen lopuksi johtaja –viimeistään itsensä johtaja.

Asiantuntijoina ensimmäisessä Lauran Takomossa ovat Sepän kauppakeskuspäällikkö Mikko Seppälä sekä kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo.

  • Ovatko he samaa mieltä illan otsikon kanssa?
  • Mitä yritys vaatii kasvaakseen? Entä ihminen? Mistä puhumme, kun puhumme kasvusta?
  • Mikä aiheuttaa kasvun pysähtymisen?
  • Miltä kasvukipu tuntuu ja miten sitä voisi ennaltaehkäistä?
  • Minkälainen johtaja mahdollistaa terveen kasvun?
  • Minkälaista johtajuutta tarvitaan tulevaisuudessa?
  • Miten minä kasvan johtajana?

************************
Lauran Takomo on kaikille avoin, yhteisöllinen valmennuspaja. Niin kuin sepän pajassa taotaan rautaa, niin myös Lauran Takomossa taotaan illan aiheita. Takomisen vaiheet:

  1. Illan aihe lämmitetään ahjossa (=lavalla) tarvittavaan pisteeseen asti. Toisin sanoen Laura haastattelee asiantuntijoita illan aiheesta.
  2. Aihe siirtyy ahjosta alasimelle taottavaksi. Aiheen takomista eli käsittelyä jatketaan ryhmissä. Asiantuntijat ovat paikalla ja käytettävissä koko illan ajan, mutta yhtä tärkeää tietoa ja kokemusta on jokaisessa meissä. Yhdessä osaamme enemmän, vuorovaikutuksessa opimme enemmän. Saa kysyä, kommentoida ja epäillä. Jokaisen ryhmän takominen lähtee hakemaan omaa muotoaan.
  3. Illan lopuksi kootaan ryhmien takomisen tuotokset yhteen. Mihin kaikkeen illan aihe onkaan muotoutunut? Mitä uutta olemme oppineet tai oivaltaneet? Miten voimme soveltaa sitä omaan elämäämme?

Jyväskylän srk tarjoaa kaikki kevään Lauran Takomot. Ilta alkaa klo 17 ja kestää noin 3 tuntia. ”Voima syntyy rentoudesta”, opetti seppä Miika Tammisto Lauraa, kun Laura kävin sepän opissa Toivolan vanhalla pihalla. Niinpä myös Lauran Takomossa aiheita taotaan rennolla otteella, lämminhenkisessä ilmapiirissä, tosissaan, muttei vakavasti. Iltaan on vapaa pääsy.

Tervetuloa takomaan!
♥ Laura

Back To Top