skip to Main Content

Rakas päiväkirja,

En saanut tänä yönä unta, joten otin avasin sinut, rakas läppärini, ja aloin pohtia sitä, kuka minä olen.

Olen se, joka kokee pyhää silloin, kun saa kohdata ihmisen. Kohtaaminen on eri asia kuin tapaaminen. Kohdatessa ihminen tulee nähdyksi ja kuulluksi omana itsenään. Kun kohtaan toisen ihmisen, ajattelen, että tämä hetki on arvokas. Tämä ihminen on arvokas. Meillä on kaikki aika maailmassa, koska meillä on vain tämä hetki.

Olen se, joka haluaa löytää kaikesta merkityksen. Olemassaolosta, toisen kohtaamisesta, laulun sanoista, uuden oppimisesta.

Olen se entinen kympin tyttö, joka haki ihmisarvoaan suorittamisella, kunnes myöhemmin elämässä tajusi, että aina löytyy parempia ja kauniimpia. Suorittaminen ei tuo lisäarvoa ihmisyyteeni. Oman itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on, tuo. Tämä on helpompi sanoa kuin tehdä, mutta jo asian ymmärtäminen ja hyväksyminen on askel parempaan suuntaan.

Olen se epävarma jännittäjä, joka pelkää astua lavalle ja soittaa vieraille ihmisille. Samaan aikaan olen se, joka syttyy uusista ihmisistä, esillä olemisesta ja vuorovaikutuksesta.

Intohimoni on ihmisten kohtaaminen läsnäololla. Olen iloinen, että saan toteuttaa sitä niin monella tavalla eri työtehtävissä ja projekteissa.

Mottoni on sanoittanut mystikko mestari Eckart:

Kaikkein tärkein hetki on aina käsillä oleva hetki. Kaikkein tärkein ihminen on aina se, joka seisoo edessäsi. Ja kaikkein tärkein teko on aina rakkauden teko.

ILK_Laura_Siltala15_600
Back To Top