skip to Main Content

Unelma-Akatemia on valmennuskurssi kohti rohkeampaa elämäntapaa. Tavoitteena on tulla vahvemmin omaksi itsekseen, löytää omat lahjat ja vahvuudet, vahvistua niissä ja niiden käytössä.

Unelma-Akatemiassa korostuvat ilo, lepo, ryhmän kantava voima sekä yksilöllisyys.

Unelma-Akatemia sisältää viisi valmennuskertaa sekä yhden valmennusviikonlopun.

Valmennus tapahtuu yhteisöllisesti, tiimeissä sekä yksilötasolla. Valmennuskertojen välillä on välitehtäviä. Valmennusmetodit pohjautuvat vuorovaikutukseen ja ratkaisukeskeisiin toiminnallisiin menetelmiin. Valmennus on hyvin käytännönläheistä.

Unelma-Akatemia on tarkoitettu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työstämään omia unelmiaan ja tavoitteitaan sekä omaa identiteettiään.

Valmentajana toimii Laura Siltala, KM, freelance -toimittaja, juontaja ja valmentaja yhdessä Ida-Maria Turusen kanssa.

Vinkki! Unelma-Akatemian tyylisiä valmennushetkiä, noin 1,5 h Unelmahetkiä, on mahdollista tilata itselle tai antaa lahjaksi yhdelle henkilölle tai pienelle porukalle. Ekologinen ja varmasti ikimuistoinen lahja. Mahdollista toteuttaa Skypen kautta ja myös englanniksi. Kysy tarjousta.

Osallistujien palautetta:

”Tykkäsin kun oli sopivasti teoriaa, interaktiivista toimintaa, vuorovaikutusta, avoimuutta sekä sopivia haasteita.”

”Unelma-Akatemia antoi enemmän kuin uskaltaa toivoi. Sain ahaa-elämyksiä, liikutuksenhetkiä, löytöjä. Unelma-Akatemia oli matka, jonka hienous nousee aina vain ainulaatuisuudestaan muistuttelemaan. Jotkin asiat toivoisi kuuluvan kaikille ja yksi niistä on Unelma-Akatemia!! Sen hienoutta ei voi sanoiksi pukea, se täytyy kokea!!”

”Jännitin ja olin epävarma, miten syöpäsairauteeni suhtaudutaan. Mielikuvani itsestäni oli; minua kartellaan, kauhistellaan ja säälitään.

Mietitytti. Ovatko kurssikaverini hyvin pitkällä hengellisyydessä ja minä ainoana olen se hapuileva, eksynyt outo lintu. Turhaan mietitytti. Vastaanottoni oli mitä sydämellisin. Olin tullut oikeaan paikkaan ja oikeaan aikaan.

Mikä ihmeellinen voima ja uskomaton taito olikaan kurssin vetäjillä.

Häpeäni poistui — tuli rohkeus, ilo ja innostus. Simsalabim!

Voi että kun nautin; ei tarvinnut “pelata roolipeliä”, jota olen joutunut pitämään yllä, ei tarvinnut “pelätä” mitään.

Sai olla aito, rehellinen, vapaa ja vaikka villi. Sairautenikin hyppäsi takavasemmalle.

Olen nyt muutoksessa ja elämäni uudelleenarviointi on menossa vauhdilla… kohti parempaa jutskua.

Sain iloisen mielen, paljon onnellisemman sydämen ja sain ystäviä. Kiitos!

Tervemenoa Unelma-akatemiaan!

Tulette yllättymään.

Saatte rohkeutta, rikkautta ja rakkautta!”

Unelma-Akatemia on tarkoitettu kaikille, jotka ovat elämän murroskohdassa ja kysyvät itseltään ”Kuka minä oikein olen?” ja ”Mitä minä elämältäni haluan?

Laura&suihkulahde
Back To Top