skip to Main Content

Yksilöllisiä tilaustöitä:
Tilaa Laura valmentamaan,
juontamaan tai opettamaan

Laura Siltala on tehnyt vuodesta 2014 freelance –toimittajan ja juontajan tehtäviä. Valmistuttuaan mestarivalmentajaksi (mcid.fi) 2017 hän on myös toteuttanut erilaisia ja eri pituisia valmennuskursseja, osallistavia luentoja sekä työyhteisöpäiviä eri teemoista. Englannin opettajana hän antaa myös englannin yksityisopetusta.

 Tilaa Laura

  •  Jos haluat sisällöllisen juontajan, joka huomioi sekä tapahtuman luonteen että osallistujat yksilöinä ja ryhmänä.
  • Jos haluat työyhteisölle virkistävän, vähän erilaisen koulutuspäivän, jossa kaikki pääsevät loistamaan
  • Jos haluat työyhteisölle valmennuksen, jossa käsitellään heidän identiteettiään sekä vahvistetaan heidän vahvuuksiaan.
  • Jos haluat antaa aineettoman, ikimuistoisen ja erilaisen lahjan esimerkiksi sukulaisellesi, puolisollesi, ystävällesi tai vaikka päiväkodin tädeille kiitokseksi. ”Unelmahetki” on noin 1,5 tunnin yksilöllinen valmennus yhdelle ihmiselle tai pienelle porukalle. Also available in English and via Skype. Voidaan toteuttaa myös Skypen kautta.
  • Jos haluat kehittää englannin kielen taitoasi joko aivan alkeista tai vahvistaa puhetaitoa ja laajentaa sanavarastoa.

Osallistuimme koko johtoryhmä Lauran valmennukseen. Päivän verran käsittelimme meistä noussutta aihetta – työn iloa. Laura sytytti liekin meihin ja antoi tulelle tilaa roihuta.

Lauran erityistaito oli kohdata meidät kaikki yksilöinä, mutta myös ryhmänä. Olen ollut mukana monen tyyppisissä koulutuksissa – Lauran valmennuksen vahvuutena näen hänen ohjaustyylinsä. Meidän porukalla on taipumus lähteä sivupoluille. Laura piti lempeän jämäkästi valmennuksen tavoitteen sekä teeman toimintamme punaisena lankana koko päivän ajan.

Sari Lehtinen, henkilöstöpäällikkö, Kangasalan seurakunta.

Minulla oli ilo osallistua Laura Siltalan kirkon hallintovirkamiehille vetämään vuorovaikutteiseen koulutukseen 20.9.2018 Lahdessa ja illalla hänen Ilta Lauran kanssa -Talk Show’hunsa.

Laura Siltalalla on kyky avata ihmisten välistä kohtaamista ja vuorovaikutustaitoja tavalla, josta jää jälki. Asiaosaamisen lisäksi hän tuo vahvasti esille tunnetaidot ja inhimillisyyden merkityksen kohtaamisessa.

Laura painottaa, että ihminen haluaa tulla nähdyksi ja kuuluksi sekä ymmärretyksi. Tämän on varmaan jokainen kuullut ennestään, mutta Laura osaa ottaa koulutettavat ryhmätöillään ja vuorovaikutteisilla keskusteluillaan mukaan oivaltamaan tämän uudelleen ja uudella tavalla.  Hänellä on virkistävä tapa tuoda asiat esille. Koulutuksemme oli lounaan jälkeen, mutta kaikki tuntuivat saavan voimaannuttavan kokemuksen koulutuksesta.

Ilta Lauran kanssa -Talk Show perustui Lauran juontamaan keskusteluun, jossa myös musiikilla oli vahva osuus. Keskustelijat ovat eri henkilöitä esiintymispaikkakunnalta tai läheltä ja tämä tietenkin vaikuttaa sisältöön. Vuorovaikutuksen ammattilaisena Laura pääsi minusta hyvin syvälliselle tasolle haastateltavien kanssa. Musiikki oli aiheeseen soveltuvaa ja piti myös tavallaan ”hyppysissä” sekä katkaisi sopivasti puhetta ja antoi musiikin koskettaa. Yleisössä joku pyyhki silmäkulmiaankin, kun sanoituksen osuivat.

Lämpimästi suosittelen Laura Siltalaa kouluttajana ja Ilta Lauran kanssa -Talk Showta koskettavana tapahtumana.

Kari J. Hietala
talousjohtaja, Järvenpään seurakunta

Back To Top